Het verhaal

Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.
In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling 'Bengeltjes' waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen 'bengeltjes' maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier....

Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.

Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijnā€¦ Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen.

Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je vanaf december zien in "K3 Bengeltjes", een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

De Cast

 • K3

  De 3 meiden van K3 komen dankzij hun ondeugende nichtjes terecht in de wolkenwereld wat de start is van een knotsgek avontuur!


 • Bengeltjes

  Klaartje (Laurine Verbruggen), kelly (Tove Tielemans), Jolien(Fleur Mertens),
  Dit zijn de 3 nichtjes van K3 en het zijn niet de meest brave... Met hun fratsen en grapjes maken ze van hun verblijf bij de meiden van K3 een ware beproeving.


 • Engel Tuur

  Tuur (Chris Van den Durpel) is hulpengel van Manuel en moet allerlei klusjes voor hem opknappen, maar door zijn geknugel loopt dat dikwijls in het honderd.


 • Marcel

  In het appartement boven K3 woont Marcel (Jaques Vermeire). Hij is een weduwenaar die hen altijd wil helpen maar onbedoeld hen dikwijls foute 'goede raad' geeft.


 • Opperengel Manual

  Manuel (Michel Van Dousselaere) is de baas van de wolkenwereld en probeert alles in goede banen te leiden.


 • Carlo

  Carlo (Sam Gooris) is een hevige superfan van Karen en volgt haar voorturend zonder kwaad te willen doen.


 • Bas

  Bas (Winston Post) is de knappe buurman van K3 en doet de harten van de 3 meiden heel wat sneller slaan.


 • Glenn

  Glenn (Charly Luske) is het vriendje van Kristel en een live, aangename jongen die helemaal weg is van zijn grote liefde Kristel.


 • Manager K3

  Manager K3 (Hans Cornelissen) is een deftige man in pak die alles regelt voor de meidengroep. Hij is heel sociaal en vriendelijk.


 • Rosie

  Rosie (Metta Gramberg) houdt de koffiebar open waar de meisjes vaak komen.
  Zij is de volkse vrouw die de meisjes steeds bijstaat met moederlijke goede raad en is vaak het luisterende oor voor hen.